Βίντεο Γάμου στη Σαντορίνη Manolis & Rania

Ο Μανώλης και η Ράνια επέλεξαν τη Σαντορίνη του πάθους για τον γάμο τους, και εκείνη, ως μάγισσα του Αιγαίου, φόρτισε τις στιγμές τους με την εκρηκτική της ενέργεια και απογείωσε τα πλάνα μας!
Έρωτας ξένοιαστος, παιδικός, όσο και γοητευτικά ενήλικος, ρομαντικός στη θέα των ηφαιστειογενών βράχων της Σαντορίνης και φλογερός στα αγγίγματα των δυο πρωταγωνιστών, λίγο vintage με την black and white αισθητική κινηματογραφικής ταινίας, πολύ σύγχρονος με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας, με ανάλυση 4Κ!
Οι ετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού έγιναν μέσα σε γέλια, λουλούδια και αγάπη, και τα κάδρα του Alex γέμισαν με το αιγαιοπελαγίτικο μπλε και λευκό των σπιτιών τoυ πανέμορφου νησιού! Ένα παραδοσιακό, λιθόστρωτο μονοπάτι, και μελωδίες από λύρα και βιολί οδήγησαν την κεφάτη παρέα στο κατάλευκο εκκλησάκι του Αγίου Ευσταθίου, στο Μεγαλοχώρι. Η γαμήλια τελετή, βρήκε τον Μανώλη και τη Ράνια να ανταλλάσσουν λόγια τρυφερά, ενώ το ρύζι και τα ροδοπέταλα, από τους αγαπημένους καλεσμένους, σήμαναν την έναρξη μιας αξέχαστης γιορτής!
Το ραντεβού για το πάρτι δόθηκε στο Thermes Luxury Villas, όπου στήθηκε ένα παραμυθένιο σκηνικό από τους wedding planners της Poema, που κατάφεραν, για άλλη μια φορά, να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων με την άψογη οργάνωσή τους! Το ηλιοβασίλεμα μας χάρισε τα πιο γλυκά του χρώματα και η ανοιξιάτικη αύρα της θάλασσας δρόσισε τις εικόνες, ενός νησιού, που οι λέξεις δεν είναι ποτέ αρκετές για να το περιγράψουν!
Ο wedding videographer, Alex κατάφερε, όμως, να δανειστεί λίγη από την ομορφιά της εκθαμβωτικής Σαντορίνης και να μας την προσφέρει σε αυτό το βίντεο γάμου!
Και οι τίτλοι τέλους…είναι μόνο η ευχή μας για την πιο θερμή, ρομαντική και ευτυχισμένη αρχή της νέας σας ζωής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Αλέξης Σταμπασόπουλος © 2019 - Βίντεο Γάμου