Γιατί να επιλέξω Έλληνα βιντεογράφο

Η ημερομηνία ορίστηκε, οι φίλοι ενημερώθηκαν, οι γονείς συγκινήθηκαν, τα περιοδικά και τα site γάμων πήραν φωτιά και η πινέζα στο χάρτη καρφώθηκε, που αλλού; σε μια όμορφη γωνιά της Ελλάδας!

Αποφασίσατε να ενώσετε τις ζωές σας σε έναν τόπο όπου η ενέργειά του διαπερνάει το δέρμα και βρίσκει πάντα στόχο στην καρδιά. Ένας τόπος που λούζεται στο φως του ήλιου σχεδόν όλο το χρόνο, που το φυσικό του τοπίο είναι απαράμιλλης ομορφιάς, ενώ κάθε ένα από τα μικρά  κομματάκια που συνθέτουν το πάζλ του έχει μοναδικό χαρακτήρα και αισθητική. Δεν υπάρχει νησί, πόλη ή χωριουδάκι στην Ελλάδα που να είναι ίδιο με άλλο. Γνωρίζατε εξαρχής πως θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το δικό σας wedding spot, ανάμεσα σε τόσες εκπληκτικές επιλογές, αλλά το βρήκατε, το αποφασίσατε και ζωγραφίσατε μια καρδιά γύρω του στο χάρτη!

Όμως, όσο υπέροχο είναι να κλείνει κανείς  το παρόν στη μνήμη του και να το κουβαλά σαν θησαυρό μες στα χρόνια, άλλο τόσο σημαντικό είναι να το έχει καταγεγραμμένο σε εικόνες και ήχους τόσο μαγικά ταιριασμένα μεταξύ τους, που θα διατηρούν την ανάμνηση ζωντανή και ανεξίτηλη.  Και ποιος άλλος θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα σε ένα βίντεο γάμου το μυστήριο και τη γοητεία ενός τέτοιου σκηνικού από έναν Έλληνα videographer-cinematographer?

Ξεκινώντας από τα τυπικά, δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείτε για θέματα νομιμότητας, καθώς οι Έλληνες επαγγελματίες ακολουθούν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να εργάζονται με ασφάλεια και συνέπεια.

Προχωρώντας στα ουσιαστικά, οι εγγυήσεις που ζητάτε είναι αδιαπραγμάτευτες: υψηλή ποιότητα εικόνας, χρήση κορυφαίου τεχνολογικού εξοπλισμού, πληθώρα επιλογών στυλ όσον αφορά στην αισθητική προσέγγιση του βίντεο γάμου σας και μια άρτια συνεργασία που θα προκύψει από την άψογη μεταξύ σας επικοινωνία.

Οι Έλληνες videographers-cinematographers έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια περίοπτη θέση στο γαμήλιο σκηνικό καθώς οι εμπειρίες τους εμπλουτίζονται διαρκώς.  Ζουν και δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο σε μια χώρα που είναι ανάμεσα στους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς, ενώ ο ελληνικός ήλιος αποτελεί γι αυτούς το μεγαλύτερο σχολείο στην διαχείριση του φωτός για τις λήψεις τους.

Το μεγαλύτερο στοίχημα για έναν επαγγελματία wedding videographer είναι να αποτυπώσει την στιγμή με ευκρίνεια, ακρίβεια, αλλά και ιδιαίτερη  σκηνοθετική προσέγγιση. Η ελληνική φύση προσφέρει απλόχερα τις ομορφιές της, αλλά απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς ώστε να αποδοθεί το μεγαλείο της μέσα σε λίγες εικόνες. Steadicams, γερανοί, sliders και drones αποτελούν απαραίτητα εφόδια, ενώ ο ανθρώπινος παράγοντας θα παραμένει πάντα το σημαντικότερο υλικό στη συνταγή της επιτυχίας.

Ένας Έλληνας wedding videographer-cinematographer εκτός από τη γλώσσα γνωρίζει καλά και την κουλτούρα του τόπου, άρα και τον τρόπο να «εκμεταλλευτεί» όλες τις δυνατότητές του! Είτε έχετε κατά νου κάποιο  πλάνο εξαρχής, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι θα έχετε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα wedding videographers-cinematographers . Ανάλογα με  το ύφος, την αισθητική και τη γενικότερη φιλοσοφία που σας εκφράζει, είναι σίγουρο πως θα βρείτε εκείνον με τον οποίο αισθάνεστε άνετα, επικοινωνείτε ουσιαστικά και είναι εκεί για να δώσει εικόνα, ήχο, αλλά και την προσωπική του υπογραφή στο βίντεο γάμου που εσείς ονειρευτήκατε!

greek wedding cinematographer, greek wedding videographer, wedding cinematographer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Αλέξης Σταμπασόπουλος © 2019 - Βίντεο Γάμου