Βίντεο Βάπτισης στη Σάμο

Γεια σας! Γράφω αυτό το γράμμα γιατί μπορώ πια στο τελείωμά του να υπογράψω με το όνομά μου.

Γεννήθηκα σε μια πόλη με πολλά φώτα και ανθρώπους, αλλά η μαμά κι ο μπαμπάς κατάλαβαν νωρίς, ευτυχώς, ότι η καρδιά μου χτυπάει αλλιώς στη θάλασσα! Οι παππούδες μου λέει «φταίνε» γι’ αυτό που ήταν από νησί, τη Σάμο. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουμε εκεί μια μεγάλη γιορτή για τη μέρα που δεν θα ήμουν πια μια απλή μπέμπα!

Εκεί περάσαμε τόσο ωραία! Πήγαμε σε διάφορα μέρη και τους άκουγα που μιλούσαν με τον κύριο Αλέξη, που είχε αυτή την κάμερα στο χέρι συνέχεια, κι έλεγαν πόσο ωραία πλάνα είχαν από το Πυθαγόρειο, το Καρλόβασι, το Βαθύ κι άλλα τέτοια ακαταλαβίστικα. Μετά τον σύστηναν στους φίλους μας γιατί ήταν λέει ο cinematographer της βάφτισής μου. Εμένα μου αρκούσε που ασχολιόταν συνέχεια μαζί μου και που θα ήμουν πρωταγωνίστρια σε αυτή την ταινία.

Τη μέρα που θα αποκτούσα επιτέλους όνομα πήγαμε όλοι μαζί στην Εκκλησία. Ήταν διαφορετική από αυτές της πόλης. Ήταν πιο μικρή, είχε κεράκια παντού και δεν φοβόμουν καθόλου με όλα αυτά που μου έκαναν εκεί. Ο videographer μου, σκέφτηκε ότι ήταν πολύ ωραίο το φως που είχε ο χώρος και ήθελε να περάσει μέσα από την εικόνα αυτή την αίσθηση του αληθινού και αγνού, χωρίς τεχνητούς φωτισμούς. Αυτά μου είπε, έκανα πως κατάλαβα και συμφώνησα, ενώ έπαιρνα πόζες με το καινούριο μου φόρεμα από δαντέλα για να βγει ωραίο το βιντεο βαπτισης.

Όλοι ήταν χαρούμενοι εκείνη τη μέρα κι εγώ απολάμβανα τις αγκαλιές και την περιποίηση!
Για όλα αυτά, θέλω να ευχαριστήσω το νονό που με είχε τόσες ώρες αγκαλιά, τους φίλους μου που ήρθαν μέχρι το νησί και χάρηκαν μαζί μου, τον κύριο Αλέξη γιατί συνεργαστήκαμε άψογα οι δυο μας και βέβαια τη μαμά και το μπαμπά γιατί θα θυμάμαι για πάντα τη βάφτισή μου στη Σάμο!

Με αγάπη Μαρία-Ανθή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Αλέξης Σταμπασόπουλος © 2019 - Βίντεο Γάμου