Γάμος σαν ταινία!

Όταν δυο άνθρωποι αποφασίζουν να περπατήσουν χέρι –χέρι στο ταξίδι της ζωής, θα χρειαστούν αγάπη, τρέλα, αλληλοσεβασμό και αμοιβαία κατανόηση, αρκετή υπομονή και τον wedding videographer των ονείρων τους, για να μείνει η ανάμνηση της μέρας του γάμου τους ζωντανή στο πέρασμα των χρόνων!

Στην Alex Stabasopoulos cinematography, ως επαγγελματίες videographers, cinematographers που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του γάμου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε εξελίξει, και συνεχίζουμε να το κάνουμε, τόσο τα τεχνικά μας μέσα, όσο και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τα βίντεο γάμου. Χρησιμοποιούμε τεχνικές όμοιες με αυτές των κινηματογραφικών ταινιών, ενώ η αισθητική και το ύφος στα βίντεο γάμου μας είναι επηρεασμένα από αντίστοιχα έργα τέχνης.

Άλλωστε, η συζήτηση πια δεν γίνεται για ένα βίντεο της γαμήλιας τελετής και μόνο, αλλά για μια ολόκληρη σειρά από clip, όπως : pre wedding video, day after, trailer μικρής διάρκειας με τις σημαντικότερες στιγμές, real time running videos κτλ. Αυτό συνεπάγεται ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο καλλιτεχνικά, αλλά και ουσιαστικά to the point!

Κατά τη διαδικασία οργάνωσης του γάμου σας καλείστε να πάρετε αποφάσεις, ανάλογα με το πώς έχετε ονειρευτεί αυτή την πρώτη επίσημη μέρα της κοινής σας ζωής. Μία από αυτές είναι η επιλογή της γαμήλιας τοποθεσίας. Όταν η κεντρική ιδέα είναι η Ελλάδα, τότε οι εναλλακτικές είναι αναρίθμητες. Άλλωστε, τα ελληνικά νησιά έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τις πρώτες θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη, ως γαμήλιοι προορισμοί. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι βασίλισσες του Αιγαίου, Κυκλάδες.

Η κοσμοπολίτισσα Μύκονος με τα καταγάλανα νερά, τα ολόλευκα σπίτια, τους γραφικούς ανεμόμυλους και την απαράμιλλης ομορφιάς διάσημη χώρα της, θα σας προσφέρει απλόχερα υπέροχες τοποθεσίες για το μυστήριο του γάμου σας και εκπληκτικά spots για μερικά μαγευτικά πλάνα στο wedding video σας!

Η σαγηνευτική Σαντορίνη με την Καλντέρα, θέα που κόβει την ανάσα και εκρηκτικά ερωτική ενέργεια, θα σας κάνει πρωταγωνιστές σε μια ταινία γάμου ρομαντική, χρωματισμένη από το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Οίας!

Αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους πιο δημοφιλείς γαμήλιους προορισμούς παγκοσμίως. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε όποιο σημείο του χάρτη κι αν τοποθετήσετε την.. πινέζα του γάμου σας και θα κάνουμε τα πάντα για να έχετε ένα, ή και μια σειρά από βίντεο που θα αποφασίσετε, μοναδικά όσο η αγάπη σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Αλέξης Σταμπασόπουλος © 2019 - Βίντεο Γάμου