Βίντεο Γάμου στη Σαντορίνη Alice & Alain

Η Σαντορίνη είναι η μάγισσα του Αιγαίου, που δικαιωματικά και πανάξια κάποτε είχε το όνομα «Καλλίστη», δηλαδή, στα αρχαία ελληνικά, «η ομορφότερη». Πολλοί οι μύθοι και οι δοξασίες που την ακολουθούν, αλλά η μεγαλύτερη αλήθεια μέσα σε όλα, είναι πως, για να την ερωτευτείς, φτάνει μια στιγμή μόνο!
Μαγεμένοι από την απόκοσμη ομορφιά και την μυστηριώδη σαγήνη της, η Alice και ο Alain την επέλεξαν ως τον γαμήλιο προορισμό τους. Οι φίλοι τους ταξίδεψαν από διαφορετικά σημεία του παγκόσμιου χάρτη κι έδωσαν στον γάμο τους χρώματα και αρώματα από Γερμανία , Ολλανδία, Μαυρίκιο και Ρουμανία, αλλά πάνω από όλα την αγάπη τους για το λαμπερό ζευγάρι.
Το Κυκλαδίτικο νησί τους καλωσόρισε λουσμένο στο φως, και εκείνοι επέλεξαν μια μέρα πριν το γάμο να χαλαρώσουν στο ρομαντικό Αμμούδι, με καρπούς της θάλασσας και τοπικές νησιώτικες σπεσιαλιτέ. Άφησαν την αύρα του Αιγαίου να τους ταξιδέψει στα γαλανά νερά!
Η μεγάλη μέρα ήρθε, η νύφη ετοιμάστηκε, η Οία στολίστηκε με τα πιο όμορφα χρώματα του διάσημου ηλιοβασιλέματός της, και το βίντεο αυτού του γάμου δεν θα μπορούσε παρά να είναι βγαλμένο από παραμύθι υψηλών προδιαγραφών!
Αφού οι συγκινημένοι νεόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ο έναστρος ουρανός της Σαντορίνης ετοιμάστηκε για το μεγάλο βράδυ!
Σαξόφωνα, μουσικές, αγκαλιές, κέφι και χορός και το ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν πάντα παρόν πρωτοστατώντας στην διασκέδαση! Το πάρτι, όμως, δεν είναι ποτέ αρκετό και η νυχτερινή ζωή του νησιού δεν άφησε ποτέ κανέναν με παράπονο!
Η Alice και ο Alain έζησαν τον γάμο τους στην Σαντορίνη όπως τον ονειρεύτηκαν και το βίντεο γάμου τους θα τους θυμίζει πάντα αυτές τις όμορφες στιγμές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Αλέξης Σταμπασόπουλος © 2019 - Βίντεο Γάμου